Napredno iskanje
 
 
Dostava in reklamacije : Super darila, poslovna darila in več
 

Dostava in reklamacije

DOSTAVA

Blago naročeno v spletni trgovini Super darila dostavljamo s pogodbeno dostavno službo (Pošta Slovenije). Stroški poštnine se obračunavajo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije - www.posta.si. Cena poštnine je prikazana pri postopku naročila, pred dokončno potrditvijo, in je odvisna od teže naročenega blaga. Predvideni rok dostave znaša 1 do 3 dni, zaradi posebnih okoliščin tudi dlje. V primeru, da paketa ne prejmete v 7 delovnih dneh, to sporočite na telefonsko številko 02/421 32 00. Prevzem v skladišču ni možen.

PRAVICA DO ODSTOPA OD NAKUPA, VRAČILO BLAGA

Kupcu pripada pravica, da v petnajstih (15) dneh po prejemu, vrne kupljeno blago brez kakršnekoli odškodnine. Vendar je kupec dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vračanju predmeta nakupa (stroški poštnine). V kolikor je potrošmik že prejel blago in od pogodbe odstopi, mora prejeto vrniti podjetju v 30 dneh po sporočilu da odstopa od pogodbe. Blago je potrebno v primerni embalaži poslati na naslov : Prosigma d.o.o., Limbuška 2, 2341 Limbuš, Slovenija.

Izdelki morajo biti neuporabljeni, nepoškodovani, v originalni embalaži. Priložen mora biti originalen račun z dopisom o količini vračanega blaga ter transakcijski račun pošiljatelja ( številka in enota banke ) za nakazilo.

Ponudnik vrne celotno kupnino brez stroškov poštnine najkasneje v roku 15 dni od prejema blaga.
Ponudnik ni dolžan sprejeti pošiljk z odkupnino ali pošiljk, ki ne ustrezajo ponudnikovim splošnim pogojem poslovanja.

GARANCIJA

Artikli imajo garancijo, če je tako navedeno na garancijskem listu. Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil na garancijskem listu ter ob predložitvi računa. Garancijski roki so navedeni na garancijskem listu ali na računu.
Informacija o garanciji je navedena tudi na strani s predstavitvijo artikla. Če informacije o garanciji ni, artikel nima garancije ali pa podatek v tem trenutku ni znan. V slednjem primeru lahko kupec obvesti ponudnika, ki bo zagotovil ažurno informacijo.

Nazaj