Napredno iskanje
 
 
Mačje pokopališče [SDUCI000619] - 25,13€ : Super darila, poslovna darila in več
 
INTERDOM D.O.O.
Opis artikla

Mačje pokopališče

Plačilo: 1 Promocijska Super darilna kartica

Opis knjige

Kdo si ob smrti ljubljene osebe ne želi, da bi poznal moč, ki bi jo priklicala nazaj? Louis Creed se z družino preseli v novo hišo. Idilo ob robu gozda pa že od začetka spremljajo nenavadni dogodki. Ko umre njihov maček, ostareli sosed Louisa pelje na starodavni kraj, imenovan Mačje pokopališče. Tako obudita srhljivo skrivnost, njena moč začne naraščati, Louisa vse bolj obvladuje ... posledice so pogubne.
V Mačjem pokopališču se ob junakovem spopadu z nadnaravnimi silami ter prizadevanju, da bi se v njegovo družino ponovno vrnila sreča, razkriva človekovo kljubovanje smrti in njegova nemoč. King se ob genialnem zapletu izkaže tudi kot izvrsten pripovedovalec. Leta 1989 so po romanu posneli film.
STEPHEN KING (1947, Portland v zvezni državi Maine) je eden najuspešnejših pisateljev na svetu. Prvemu uspehu - grozljivki Carrie - so sledili številni drugi, med njimi Dolores Clairborne, Miserv, Buick 8, Insomnia, ki so mu postopoma prinesli status kultnega avtorja. King je za svoja dela prejel veliko pomembnih nagrad. Mnoga so prenesli tudi na filmska platna.

Podatki o knjigi:

Avtor: Stephen King

Založba: Učila

Leto izdaje: 2005

Število strani: 400

Dimenzije: 16 x 23 cm

Vezava: trda vezavaPODROBNOSTI

  • Model: SDUCI000619
  • Na zalogi sta 2 artikla

Ta artikel je bil dodan v naš katalog dne 12.06.2012.

Sporoči prijateljuNapišite mnenje  

kom.