Napredno iskanje
 
 
Uporaba darilnih bonov : Super darila, poslovna darila in več
 

Uporaba darilnih bonov

Vnovčitev darilnih bonov

Če ste prejeli darilni bon po e-pošti potem prejeto sporočilo vsebuje podatke o osebi, ki vam je poslala darilni bon, vključno z kratkim sporočilom te osebe. E-pošta vsebuje tudi vnovčitveno šifro darilnega bona. Priporočamo, da prejeto sporočilo natisnete. Darilni bon lahko nato vnovčite na dva načina:

1. Kliknite na povezavo »Kliknite tukaj za za vnovčitev« v prejeti e-pošti. Povezava odpre stran za vnovčitev darilnega bona. Če še nimate računa na naši spletni trgovini ga je potrebno ustvariti, v primeru da že imate pa se je potrebno prijaviti. Če je šifra darilnega bona veljavna se vsota darilnega bona doda na vaš račun. Stanje na vašem računu lahko uporabite za nakup poljunih artiklov na naši strani.

2. Med postopkom pošiljanja naročila bo prikazan poseben okvir za uporabo darilnih bonov. V označeno polje vpišete šifro darilnega bona in pritisnee gumb »Vnovči«. Če je šifra darilnega bona veljavna se vsota darilnega bona doda na vaš račun. Stanje na vašem računu lahko uporabite za nakup poljunih artiklov na naši strani.
Nazaj

Za vnovčitev bona izpolnite: